Sepse kur jeni Johnny Depp ju nuk mund të jetoni në një papafingo, por në pesë të tilla! Pasi bleu një pasuri të paluajtshme në Kolumbian Lindore të ndërtuar vetëm vitin e kaluar, Depp i ka shitur ato individualisht, duke kërkuar një shumë në total prej 12.87 milion dollarë. Në më pak se vetëm dy muaj shiti dy të parat. Papafingoja më e fundit të cilën e shiti për shumën e 1.82 milion dollarë, kishte tre dhoma gjumi, dy banjo dhe një pamje të Los Angelos-it dhe maleve përreth. Ka fjalë që ndoshta shitjet kan ardhur si pasojë e divorcit më të fundit me Amber Heard ose ndoshta ka ardhur thjësht si pasojë e problemit që Depp hasi së fundmi me taksat. Klikoni në galeri për imazhet marramendëse të secilës prej…si i quajtëm? Ah, papafingo!