Këngëtarja 37 vjeçare, e cila gëzon dy fëmijë, ka vjedhur vëmendjen e të gjithëve, derisa po nxitohej për rrugë në New York.

Bëhet fjalë për Jessica Simpson, e cila të martën u pa e veshur me një kombinim të përsosur duke vënë në pah këmbët e saj seksi.

Jessica kësaj radhe kishte vendosur të veshte një mini-fund ngjyrë të kuqe, që i shfaqnin asaj gjithë asetet për të cilat ndihet dhe krenare!

Për më shumë, shikoni fotografitë: