Ylli i “Love Island’s”, Jessica Shears me të dashurin Dom Lever kanë shkëmbyer foto pasiononte në plazh derisa janë në pushime në brigjet spanjolle

Në fillim lidhja e tyre nuk ishte më e mira por më vona ata qëndruan të bashkuar dhe arritën që pavarësisht tradhtive ta vazhdojnë këtë lidhje.

Por gjatë kësaj rruge plot barriera ata kanë filluar një romancë dhe me të vërtetë po qëndrojnë para njëri-tjetrit. Kjo shihet edhe në sytë e Jessica Shears edhe në sytë e Dom Lever.

Të dy janë parë duke shkëmbyer foto të nxehta dhe skena erotike derisa po vazhdojnë pushimet e tyre romantike në brigjet e bukura të plazheve në Spanjë.

Global