Njëri nga ministrat më të suksesshëm të legjislaturës së kaluar dhe asaj të tanishme të Serbisë, Dusan Vujovic pritet të jap dorëheqje.

Siç mëson e përditshmja serbe “Kurir”, dorëheqja e ministrit vije pas presionit të madh që po i bën kryeministrja e sapozgjedhur e Serbisë, Ana Brnabic.

Për këtë, Kurir në numrin e sotëm të gazetës ka në ballinë lajmin me titull “Tërmet politik në Serbi: Ministri i financave jep dorëheqje për shkak të presionit të madh”.