Jennifer Lopez është një nga femrat më seksi në botë, dhe as mosha e saj nuk e ka penguar të vazhdojë të jetë. Por imagjinoni sikur bota të kishte dy të tilla? Epo ja që po. Ekziston edhe një tjetër femër e ngjashme me Jennifer që duket si motra e saj binjake.

Mos u trembni se ato nuk kanë asnjë lidhje gjaku, por ngjashmëria është e frikshme. Janice Garay është një badybilder profesionale, e cila ngjan si dy pika uji me yllin latin.

Kohët e fundit të gjithë po e ngatrojnë sportisten me këngëtaren e njohur, dhe në fakt nuk kanë faj. Duhet një sy i mprehtë që të dallojë kush është njëra dhe kush është tjetra.