Motra e këngëtares dhe modeles Afërdita Dreshaj, Jehona e cila me profesion është jurisë ka dal me një mesazh të fortë anti personave që janë homofobik

Gjoksmadhja, këto mesazhe i ka dhënë me anë të një mbishkrimi në bluzën e saj, ku shkruan:

“Pse të jeni racist, seksist, homofobik apo transfobik kur ju thjesht mund ta ruani qetësinë”.

Më poshtë në status bukuroshja ka shkruar:

“Kemi nevojë të veshim çdo ngjyrë në çdo ditë të javës”, duke aluduar në ylberin që është simbol i komunitetit LGBTi.