Dy motrat e njohura, Aferdita dhe Jehona Dreshaj vazhdojnë të kenë vëmendjen e të tjerëve.

Provokimet e tyre sa vijnë e shtohen.

Është Jehona ajo e cila se fundmi ka polublikuar një fotografi tejet seksi, me anë të së cilës na bënë me dije se është në superformë.

Ne këto linjat trupore Jehona lë shumë larg motren e saj Aferditen.