James Corden ka ofruar ngushëllimet dhe lutjet e tij për njerëzit në Barcelonë, Spanjë.

Ai ka folur gjatë shfaqjes së tij duke i lënë shakatë anash për t’i nderuar ata që vdiqën nga sulmi terrorist në Spanjë, ku një person me furgon vrau të paktën 13 njerëz dhe mbi 100 u plagosën.

“Ne jemi duke menduar për viktimat dhe familjet e tyre për ata që po kalojnë një tmerr”, tha James. “Detyra jonë këtu është të sjellim një farë drite dhe lehtësi deri në fund të ditës në një botë ku shpesh bëhet e vështirë për t’u gjetur”.