Gazetari Mefail Bajqinovci ka thënë se në një nga kafiteritë e Kryeqytetit është duke u zhvilluar një takim ndërmjet drejtuesve të PAN-it dhe Teuta Rugovës.

Siaps tij, ky takim është duke ndodhue në “Gagi Kafe” në Prishtinë.

Ndëerkaq, Gazeta Blic ka raportuar se ishte pikërisht kjo arsyeja, pse PAN nuk është ende në sallë.