Këngëtaren Rihanna jemi mësuar ta shohim në performanca te saj me pamje fantastike.

Madje në shumë raste ajo është fotografuar edhe teksa ka shijuar pushimet e saj. Por këtë herë më ndryshe, parparacit janë përkujdesur për të fotografuar Rihanna-n teksa doli nga një ‘party’.

Rihanna dukej e veshur me xhinse dhe e grimuar shumë lehtë, ku në sy binin buzët e saj të kuqe.