Mërgimtarët tanë janë bërë objekt akuzash, dhe jo pa të drejtë.

Përveç aksidenteve të shumta që po shkaktojnë në trafik, ata po dëshmojnë çdo ditë e më shumë se jeta në perëndim nuk i ka gdhendur fare, shkruan vizioni.info.

Ky fakt bazohet në mënyrën se si bashkatdhetarët tanë parkojnë veturat.

Më shumë se gjithçka flet fotoja e mëposhtme e cila është bërë në parkingun te Grand Store në Prishtinë.