Paulo Dybala ka publikuar një fotografi të bukur në ditën e fillimit të sezonit të ri në Serie A.

Ai ka ndarë fotografinë në dy pjesë nga koha kur mbante numrin 21 dhe tani me numrin e ri 10, i shoqëruar nga legjendat e Juventusit që kanë mbajtur të dy këta numra në të kaluarën.