Aktorja sexy është duke kaluar pushimet verore në bregetin shqiptar.

Edhe pse është nje nga femrat më të përfolura dhe më të lakmuara nga meshkujt Olta është duke pushuar në shoqërinë e mikeshave të saj.

Dhe si për çudi këtë vere ajo ka qëndruar larg festave rë zhurmshme dhe të harreshme. Shtrirë buzë detit Olta dhe miket e saj janë duke luajtur letra