Personi i cili ka hyrë me dhunë në mbledhjen e Lëvizjes BESA në Çair që thuhet se është edhe krahu i Kastriot Rexhepit quhet H.A ku me pas është prishur mbledhja.

Siç mëson portali TetovaSot, dega e Lëvizjes BESA në Çair sonte duke mbajtur mbledhje ka nisur zënga mes grupit të Kastriotit dhe Bekim Saliut ku më pas përkrahësit e Kastriot personi H.A ka hyrë dhunshëm në mbledhje dhe ka prishur mbledhjen.

Mbledhja është mbajtur për të diskutuar për zgjedhjen e kandidatit për kryetar komune në Çair.