Robert Berisha është njëri nga fytyrat publike që ka qenë pjesë e emisionit ‘Mirage’.

Përpos karrierës artisitike, ai ka folur edhe për jetën private dhe familjen.

E se çfarë raporti ka gruaja e tij Nora dhe kunata e tij Tuna, dy këngëtaret e skenës muzikore, Roberti e tregon vet më së miri në minutën e 2:35 të videos.