Të premten, bukuroshja Luana Vjollca nisi pushimet.

Megjithatë, ky pushim nuk ka qenë i tillë në plot kuptimin e fjalës.

Luana është sëmurë dhe si rrjedhojë është dashur të kujdeset më shumë për veten me çajëra e gjëra të ngjajshme.

Këtë e ka treguar vetë Vjollca përmes një postimi në Instagram.