Të jesh “single” ndonjëherë nuk është edhe aq keq, pasi edhe kjo ka përfitimet e veta. Ju ndiheni të vetmuar, por duhet të keni parasysh që ta shijoni këtë periudhë pasi mund të vlejë që të fokusoheni më tepër te vetja juaj.

Më poshtë do të shihni disa prej përfitimeve të të qenit beqar/e.

Shpenzoni më tepër kohë për t’u kujdesur për veten.

Mund të tregoheni të pamatur.

Shtëpia juaj nuk ka pse të jetë gjithmonë e rregullt.

Mund ta pastroni shtëpinë kur të keni dëshirë.

Flokët tuaj mund të bien kudo, kjo nuk përbën asnjë problem.

Mund të bëni çdo gjë në dush sepse është vendi juaj…

Mund të shikoni rehatinë tuaj.

Kaloni kohë duke u kujdesur për trupin dhe veten tuaj.

Admironi më tepër veten tuaj

Jeni vetvetja.