Në këtë periudhë të jetës koha ecën ngadalë dhe kjo të bën të mendosh se ka plot kohë për të bërë gjithçka dëshiron.

Por, jo në fakt. Koha ikën shpejt sa ne nuk e mendojmë. Prandaj, mos e humbni kohën duke jetuar me ëndrra, por bëjini ato realitet.

Ja disa prej gjërave që duhet të bëni:

1. Bëni sa më shumë udhëtime

2. Ndihmoni ata që kanë nevojë për mbështetjen tuaj

3. Gjejeni kohën për të studiuar

4. Shikojeni lindjen e diellit në ndonjë vend të pazakontë

5. Mposhtni frikërat që keni