Ermal Fejzullahu është njëri ndër artistët më të dashur të publikut shqiptar.

Adhuruesve të këngëtarit u interesohen shumë për jetën e tij private dhe familjen. E shpesh herë vëmendje merr edhe bashkëshortja e këngëtarit Ariana Fejzullahu e cila është tejet aktive në rrjetet sociale.

Së fundmi, Ariana ka publikuar një fotografi në Instagram në të cilën shihet brenda një veture luksoze ngjyrë të kuqe. Njëherit Ariana ka veshur edhe rroba të brendeve të njohura botërore. Ndryshe, kujtojmë se projekti i fundit nga Ermali është “VIP” në bashkëpunim me Kaos.

T mobile In article [4] Laor