Mungesa” e serialeve shqiptare, ka bërë që shumë nga televizionet tona të transmetojnë vazhdimisht seriale të huaja.

Ndër më të preferuarat e publikut shqiptar mbeten serialet turke, të cilat janë njëherësh edhe telenovelat më të ndjekura në ekranet shqiptare.

Jo pak herë shqiptarët kanë shprehur interesim edhe për showbizin turk, ose thënë më mirë për aktorët që luajnë në serialet e tyre të preferuar.

Shumë aktorë meshkuj shquhen për pamjen dhe fizikun e tyre, me për pasojë kanë bërë që fanset e tyre femra të “çmenden” pas tyre.

Disa prej aktorëve turq më të pëlqyer nga femrat shqiptare janë si më poshtë: