• Të dominojnë femrën
  • Të ndjejnë se ajo ju dorëzohet
  • Të bëjnë seks treshe dhe orgji
  • Të bëjnë seks me femra me eksperiencë
  • Të bëjnë seks me femra të virgjëra
  • Të ‘kapin’ gratë e paarritshme
  • Të shikojnë partneren të bëj seks me një tjetër
  • Të bëjnë seks në publik
  • Seks në natyrë
  • Të bëjnë seks me dy femra