Ish-ministri i Transporteve në Shqipëri, Edmond Haxhinasto ka njoftuar sot se nëna e tij ka ndërruar jetë.

Në rrjetet sociale, Haxhinasto ka vendosur shenjën e zisë bashkë me shënimin për të afërmit dhe miqtë:

“Sot, nëna jonë e dashur, Lizabeta Haxhinasto, la jetën tokësore e filloi jetën e amshuar. Varrimi bëhet të hënën, ora 12:30.”