Reperi Majk me gjithë angazhimet që ka në muzikë, ai nuk e harron edhe përkujdesjen ndaj fëmijës.

Ai vazhdimisht publikon foto të djalit për të cilin ka dashuri shumë të madhe, shkruan lajmi.net.

Në fotografinë e fundit të Roanit, ai shihet duke fjetur imazh i cili të shkrinte zemrën dhe për Majkun ishte njësoj.

Majk ishte i pa fjalë nga ky imazh i djalit dhe kishte vënë vetëm një figurë të zemrës sipër fotos.