Gruaja e aktorit turk, Burak Ozcvit, është femra e cila ka tërhequr gjithmonë vëmendjen e mediave edhe pa u zhveshur.

Aktorja turke Fahriye Evçen me fytyrën e saj simpatike dhe thjeshtësinë që ka ka bërë për vete shumë njerëz.

Por fatin ta ketë në duar dhe ta kurorëzoj dashurinë me të e pati ‘Bali Bej’ i cili gjithashtu është ndër aktorët më të pëlqyer turk.

Dyshja bashkë bëjnë një çift të përkryer ndërsa ne ju sjellim disa foto me të cilat Fahriye ka tërhequr shumë vëmendje ani pse nuk e ka tepruar.