Këto ditë kemi parë disa fotografi të reja nga motrat Greta dhe Eni Koçi, të realizuara në setin e fundit.

Pasi publikonte njëra një foto, menjëherë vinte tjetra me një të tillë dhe që nuk mund ta dallosh se cila është më e bukur se tjetra.

Së fundi, ishte Eni ajo e cila postoi një foto e ulur në një karrike, ku flokët i kishte lëshuar, ndërsa ishte veshur me të zeza.

Me këtë foto, Eni paralajmëroi ardhjen e dimrit dhe la këtë mbishkrim “Kthehemi tek e zeza #dimripovjen #ezeza”.