Ai është legjendë e muzikës turke, shpirti i këngës, njeriu që u shndërrua në ikonë të kinematografisë dhe muzikës, duke u bërë edhe ndër perosnat më të pasur në Turqi, shkruan “Kosovarja”.

Ibrahim Tatlises, i cili ka prapa krahëve një karrierë të gjatë e të bujshme dhe një histori suksesi të pa krahasueshme, disa herë ishte viktime e sulmeve ndaj tij.

65 vjeçari i ka shpëtuar vdekjes dy herë. Thuhet se sulmet ndaj tij lidhen me çështje biznesore, por ka edhe hipotëza të tjera.

Aktori dhe këngëtari ishte paralizuar, por pas shumë operacioneve tani është më mirë, ndonëse pamja e tij e jashtme ka ndryshuar në mënyrë drastike.