E dashura psikologe:

Unë fantazoj ta shoh gruan time duke kryer marrëdhënie seksuale me një burrë tjetër, ndërsa unë i shikoj, por jam i shqetësuar se do të tradhtoj pas shpine.

Unë jam 31 vjeq dhe gruaja ime 29. Ne kemi qenë së bahku për katër vite, jemi martuar vitin e kaluar dhe kemi një djalë të vogël së bashku.

Lidhja jonë është më të vërtetë e mirë dhe jeta jonë seksuale është mjaftë e mirë, por unë fantazoj për një marrëdhënie me një burrë tjetër.

Gruaja ime thotë se nuk do ta bëj atë.

Ndonjëherë unë punoj larg dhe si për shaka i sugjerova që ajo t’i shkruaj shokut tim më të mirë dhe të flirtoj me të.

Ajo bëri sic i sugjerova unë dhe më tregoj gjithqka që thoshin derisa filluan të dërgonin fotografi, por atë pjesë e mbajti për vete.

Ajo i dërgoj asaj fotografitë e veta në të brendshme, të njëjtat foto që kam në telefonin tim.

Unë kam vazhduar ta sugjeroj që ta ftoj mikun tim një mbrëmje, kur të jem atje, por ajo tha se nuk do të fle me të dhe nuk do që të vinte ai.

Por kur unë kam qenë larg me punë kam spiunuar tekstet e saj.

E di se rregullisht ata dërgojnë mesazhe të rej.

Ajo më tregon shumicën e atyre mesazheve, por jo gjithqka.

Ata dërgojnë shumë fotografi, por gruaja ime nuk bën ndonjë të re për të.

Miku im e di fantazinë time dhe ai e pyeti gruan time për të më lejuar ta shikoj, por ajo thotë se nuk dëshiron që unë ta di.

Ajo nuk e kupton se unë di gjithqka për këtë.

Unë jam i shqetësuar se ajo do ta ftoj atë kur unë jam larg, dhe kryejnë marrëdhënie seksuale me të, duke shpresuar se unë kurrë nuk do t’i zbuloj.

Psikologia përgjigjet:

A e keni parë ndonjëherë thënien: “Jini të kujdesshëm për atë që dëshironi”

Gruaja juaj nuk do ta bëj atë –  qfarë dëshironi të dini më shumë?

Ajo mund të ketë filluar si shaka, por ka filluar një dështim për ju.

Kjo nuk është vetëm fantazi, kjo është diqka që qëndron në kokën tuaj.

Veprimi i saj ëshë mashtrim dhe do të bëjë që ju të jeni xheloz dhe të zemëruar.

Ti tani po spiunon mbi të në një mëyrë shumë të mërzitur.

Përfshirja e një të huaji në jetën tuaj seksuale shpesh qon në komplikime të shëmtuara.

Tregoni mikut tuaj se nuk do të ndodhë.

Pastaj ndizni romancën në kohë të madhe dhe tregoni gruas tuaj se ju e doni shumë