Një ndërhyrje kirugjikale shokuese është bërë në Australi ku pas një aksidenti të frikshëm të voglit Jackson Tailer iu thyen vëretbra e parë dhe e dytë dhe qafa nuk ishte më e ngjitur me shpinën.

Vogëlushi pësoi një aksident bashkë me nënën dhe motrën e tij të vogël. Ai si pasojë përfundoj me një prerje të vogël të kokës që shkaktoi shkëputjen e qafës nga shtylla kurizore duke rrezikuar jetën e tij./In TV