Melisa Asli Pamuk është një ndër ikonat e bukurisë turke, e cila dëshirohet nga shumë të famshëm në Turqi

Ajo është turko-holandeze e lindur në Holandë, ndërsa karrierën e zhvilloi në Turqi.

Filloi si modele qysh nga mosha 14 vjeçare për të marrë kurorën e Miss Turqia me vonë, e në fund ia doli edhe me aktrim.

Ajo është kapur me të dashurin e saj nga mediat turke. Tolga Sala është emri i aktorit turk i cili luajti në serialin ‘Dirilis’ në rolin e Ertugrul Ghazi.

Ai është i njohur si aktori më tërheqës turk për shkak të pamjes së tij.

Melisa dhe Tolga do të përbënin një çift ideal.