Nuk e dijmë saktësisht si e ka emrin ky hoxhe dhe ku është thënë kjo në cilën xhami miërpo ky “ders” është kryevepër e hoxhallarëve.

“”Në xhenet ka shpendë dhe ti i sheh duke fluturuar, dhe nëse të shkon mendja që ta hash ai nderpret fluturimin dhe t’vjen i pjekur!!

Në xhenet bën gjithë ditën marrëdhenie intime dhe nuk ndjen lodhje, në xhenet ka edhe treg pra bëhet biznes””.