Kur vjen puna tek të qenit nënë Hilary Duff qëndron mbi ujë.

Duff është parë me të birin e saj Luca dhe shoqërinë në Hawaii.

Ajo po shijon gjithçka, pak rrezitje në diell, ujin e pastër si kristali dhe sportet ujore.

Të gjitha këto po i bën pa i harruar obligimet që ka si nënë.

Ajo duket mjaft mirë, veçanërisht e veshur në një kostum bardh dhe zi.