FBI-ja është duke hetuar hakimin e HBO, pasi janë lansuar video të parakoshme të shfaqjer Game of thrones.

Hakerët pretendojnë që kanë vjedhur rreth 1.5 terrabajt dhe do t’i lansojnë shumë shpejt pasi kanë hyrë në sistemin kompjuterik të HBO.