Modelja shqiptare në SHBA, Tika Ivezaj Camaj ka qenë pre e një sulmi të hakerëve, ashtu sikurse janë edhe shumë model të njohura botërore

Gjatë kësaj jave, njëri prej hakerëve ka depërtuar në iCloud të Tikës dhe ka nxjerr foto edhe nudo të saj për t’i plasuar ato në internet.

 Tika për publikimin e këtyre fotografive sigurisht do të angazhojë avokat për të zënë hakerët të cilët kanë ndërhyrë në jetën personale të saj dhe ti padisë ata, shkruan GazetaExpress.

Pas publikimit Tika është bërë trend në rrjetet sociale sidomos në Twitter ku tashmë po bisedohet për atë se sa seksi është ajo.

Më poshtë janë vetëm disa foto që Tika i ka bërë vetë publike nëpër rrjetet sociale të saj.