Ky është momenti tronditës kur një grua kapi bashkëshortin e saj të dyshuar për dhunë seksuale, duke i kërkuar një vajze “te mitur” numrin e saj.

I gjithë takimi ishte filmuar fshehurazi pasi gruaja, Ellen ka kërkuar ndihmën e këtij emisioni për të zbuluar burrin e saj.

Ellen tha se ajo kishte filluar të dyshonte që kur fqinjët e saj i kishin thënë se kanë zbuluar se dikush në listën e shkelësve të seksit ishte regjistruar në adresën e çiftit, transmeton Indeksonline.

Megjithatë, kur Ellen u përball me bashkëshortin e saj në lidhje me këtë ai i tha “Nuk ishte ndonjë problem  madh, ka ndodhur shumë kohë më parë”.

Në video shihet se si burri i saj është duke ushqyer rosat kur atij iu afroht një vajzë dhe e pyet nëse mund t’i bëjë shoqëri.

Aktorja shtirej se ishte e mitur, 16 vjeçe e në fakt ajo në të vërtet ishte mbi 18-at.

Në fillim ai e pyet se ku janë prindërit e saj, mirëpo më pas kur ajo e pyet për të dalë së bashku, ai nuk i përgjigjet se është i martuar por vetëm duke i thënë se: “Në një farë mënyre unë kam filluar të takohem me dikë”.

Por kjo nuk e ndalon atë që të kërkojë numrin e saj dhe sugjeron që ata të jenë “miq”.

Pasi që ia jep numrin, aktorja përqafon atë dhe i thotë lamtumirë.

Por ndërsa ajo largohet, burri vë r paketën e mikrofoni në anën e pasme të pantallonave të saj dhe e ndjek pas.

Ajo arrin të hyjë në makinën e saj në kohën kur burrin fillon të arrijë afër dritares.

Pastaj kamera kthehet te gruaja e cila është dukshëm e mërzitur.

MailOnline mëson se çifti ishte ende së bashku dhe tani po marrin pjesë në seancë për këshillim të martesës në Kaliforni.

MailOnline nuk mund të verifikojë nëse burri është në fakt një shkelës i regjistruar i seksit.