Emri i saj është Anna Zayachkovskaya, është 25 vjeçe dhe u shpall e vdekur në vitin 2015.

Kjo vajzë e bukur, u kurorëzua Mis Ukraina në vitin 2013, por përtej triumfit dhe famës, jeta e Anës ka ndryshuar në mënyrë dramatike kur në vitin 2015 u martua në mënyrë civile me Gianluca Cervara, një milioner italian 40 vjeçar me të cilin planifikoi të martohej në kishë në dhjetor të atij viti.

 Megjithatë, edhe pse jeta e kësaj gruaje të bukur e të re dukej e përsosur, Ana mbajti një sekret vërtetë të tmerrshëm …

Ndërsa ajo ishte në shtëpinë e saj në Milano, Ana doli për të pirë një puro si zakonisht, por orët kaluan dhe kaluan dhe vajza kurrë nuk u kthye…

Gianluca gjithmonë ka mbetur në dyshim për shkak se jo vetëm u zhdukën 6000 dollarë amerikanë, por edhe dokumentet personale të gruas së tij.

Vetëm një javë më parë, Gianluca po lundronte përmes llogarisë së Instagram dhe gjeti habinë më të madhe dhe më të tmerrshme të jetës së tij: Anna ishte e gjallë, e lumtur dhe tani jetonte me kushëririn e Gianluca në New York City.

Aktualisht Anna jeton në New York, rifilloi karrierën e saj të modelimit dhe jeton lidhjen e  dashurisë me Roberto Cervara, kushëririn e burrit të saj, pasi ende është gruaja e Gianlucës.