Një grua po përgatitet për të ngritur padi ndaj një spitali, pasi mori një infeksion të rëndë ndërkohë që po mjekonte gishtin e këmbës.

Sue Ruck dëmtoi gishtin e madh të këmbës së djathtë në shtëpi dhe qëndroi 3 net në psital.

Por pak ditë më parë 61 vjeçarja nga Portsmouth, Angli u shtrua me urgjencë në Queen Alexandra dhe iu nënshtrua ndërhyrjes për heqjen e gishtit.

Disa orë më vonë mjekët i thanë se infeksiobni ishte shumë i rëndë, dhe për këtë arsye duhet t’i prisnin këmbën nga gjuri e poshtë.

Tashmë Sue, e cila vuan nga diabeti, po përgatitet për të padirur spitalin për neglizhëencën që e coi atë në humbjen e këmbës.