Javën e kaluar ajo bëri njoftimin se është në pritje të fëmijët se katërt me Wayne Rooney.

Dhe Coleen Rooney duket se po e kalon mirë shtatzëninë, derisa u pa në pishinë gjatë pushimit në Mallorca,

Duke u relaksuar në pishinë, 31 vjeçarja tregoi barkun e fryrë, e veshur në bikini bardhë e zi.

Ajo dukej mjaft seksi si shtatzënë