Padyshim se Mario Dedivanovic është grimeri dhe stilisti më i njohur shqiptar

Ai u bë i famshëm si njeriu që e zbukuron yllin televiziv amerikan, Kim Kardashian.
Mirëpo, Kim nuk është klientja e vetme e famshme e shqiptarit me origjinë nga Mali i Zi.
Ai zbukuron shumë modele të njohura dhe aktore hollivudiane.

Njëra prej tyre është bukuroshja Megan Fox, për dukjen e të cilës është kujdesur së fundmi Mario.