Modelja, juristja e spikerja e TV “Zjarr”, që jep lajme me dekolte te zbuluar, e cila shumë herë lë pa tekst teleshikuesit, ka befasuar me disa nga foto të nxehta të saj që ka bërë gjatë pushimeve sidomos në Sarandë. Pa dyshim se Greta është një ”zjarr” i vërtetë dhe që me pamjen e saj mahnit të gjithë.