Modelja me origjinë shqiptare e famshme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Anxhela Martini, ka publikuar në rrjete sociale një video, në të cilën shfaqet tejet sensuale dhe provokuese.

Ndonëse ajo ndodhet në një darkë, nuk është penguar që në këtë video të evidentojë gjoksin e saj. Si gjithmonë ajo është shfaqur mjaft seksi bën bërë sërish që të flitet për të.