Gianluca Vacchi është 50-vjeçari me më shumë ndjekës në rrjetin social Instagram.

Ai njihet si gjyshi seksi i Instagramit dhe kjo falë videove të postuar që ai hedh duke kërcyer nën ritmet latine. Biznesmeni italian punon si DJ dhe kështu gjendet në çdo kohë në shoqërinë e femrave seksi.

Vacchi ka festuar 50-vjetorin dhe në krah i qëndronte e dashura e re Ariadna Gutierrez.

Festa e tij ishte një harbim i vërtetë mes luksit, argëtimit, femrave joshëse dhe parave.