Qeveria e Serbisë sot, pos katër ndihmës drejtorëve të së ashtuquajturës Zyrë për Kosovën ka emëruar edhe dy të tjerë: Slagjana Markoviqi Stojanoviq dhe Mijana Rangjeloviq.

Ata deri më tash kanë qenë ushtrues në këtë detyrë, përcjell lajmin e FoNetit, Koha.net.

Me këto emërime, Gjuriq për Kosovën i ka tre zëvendës e gashtë ndihmës.