Afërdita Dreshaj është një nja bukursohet shqiptare me një të kaluar si modele dhe si këngëtare.

Por motra e saj me e vogël, Jehona Dreshaj, duket se qëndron në një shkallë më lartë për sa i përket bukurisë. Format e saj bombastike dhe gjoksi gjigant po jua marrin mendjen gjithë shqiptareve. Ajo nuk heziton që të publikojë imazhe provokative.

Në foton e fundit, ajo shihet në një palë bikini të bardha ku ka nxjerr jashtë pothuajse tërë gjoksin.