Mali mbi fshatin  Kondovë të Komunës së Sarajit sonte vone është përfshi nga flakët.

Zjarri po përhapet në drejtim të fshatit duke rezikuar kështu edhe shtëpit. Ekipet zjarrëfikëse janë në teren dhe po bëjnë përpjekje për shuarjen e zjarrit.

Edhe banorët janë kyçur dhe po ndihmojnë në shuarjen e zjarrit i cili për shkak të erës që fryen  po përhapet me shpejtësi të madhe./TetovaSot

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1689150827785041/