Getinjo dhe Mozzik po vazhdojnë me koncertet anembanë Kosovës.

Vëllezërit reper mbrëmë kanë krijuar atmosferë fantastike në qytetin e Ferizajt.

Ata kanë kënaqur publikun me hitet e tyre në clubin më të madh ferizajas “Diamond Club”.

Gjatë performimit të këngës “O moj pare”, ata kanë hedhin para të rreme në drejtim të publikut.

Ndryshe, dyshja do të vazhdojë të sjellin këngë të reja muzikore gjatë muajve të ardhshme.