Sot kompania Samsung do të prezantojë smartphone, Galaxy Note 8.

Prezantimi zyrtar siç është njoftuar do të jetë sot në datën 23 gusht. Sa i përket përmasave ato do te jene njësoj si dhe te Galaxy S8, pra ekrani 6.3 police, bordet shume te holla dhe raporti i kasës 18.5:9, çka do te përmirësojë ndjeshëm shikimin e videove dhe lmave direkt ne celular.

Ndërkohë mësohet se Galaxy Note 8 do t’i mbetet besnike hapjes se ekranit me ane te gjurmëve digitale te gishtërinjve, ndërsa do te ketë një dopio fotokamera të pasme.Ndërsa çmimi mendohet te jetë tek 1.100 dollarë dhe 1.000 euro.