Ndërtoni imunitetin tuaj Një dietologe australiane, Rebecca Gawthorne ka bërë të ditur mënyrën më të mirë për të mbajtur stomakun të lumtur gjatë pushimeve. Ajo thotë se ngrënia e një dardhe ndihmon lëvizjen e zorrëve dhe e bën të lehtë barkun tuaj. “Përzierja e fibrave, sheqerit natyral tek dardhët, sorbitoli dhe fruktoza, të ndihmojnë të mbash të shëndetshëm sistemin tretës dhe parandalon kapsllëkun”, thotë ajo. Dardhat janë një nga frutat me sasinë më të madhe të fibrave.