Hiti i French Montana “Unforgettable” së shpejti vjen në versionin remix.

E më e mira e këtij remixi do të jenë vokalet e yllit Mariah Carey.

Kjo këngë pritet të publikohet ditën e enjte.

Carey do të këndoj pjesën e Swae Lee, që ishte pjesë e këngës origjinale dhe njëkohësisht do të jetë edhe në remixin e saj.