Një fotografi ku shfaqet një mashkull shumë seksi dhe pothuajse i zhveshur, ka qarkulluar sot në gjithë portalet turke. Fansat janë bërë konfuzë nëse personi në foto është aktori i njohur, Kivanc Tatlitug.
Sipas kompanisë e cila menaxhon aktorin, personi në këtë foto nuk është Kivanc Tatlitug por Auistin Lyle, një model amerikan. Fansat janë bërë kuriozë me të drejtë, pasi ngjashmëria mes tyre është shumë e madhe.