Njihet si një nga meshkujt më me stil të skenës, por jo i tillë ishte gjithmonë.

Bëhet fjalë për reperin Getoar Selimi, i cili i përket gjeneratave të para që sollën repin në vendin tonë.

Që nga ajo kohë Geti ka pësuar shumë ndryshime edhe në stilin e të kënduarit por sidomos në pamjen e tij.

Në një fotografi të vjetër të siguruar nga Express Rozë, reperi duket jo bukur dhe me stil si tani

T mobile In article [4] Laor